Search
Close this search box.

Een eigen huis

Een eigen huis

Uw eigen woning moet een plek zijn waar u zich veilig voelt. Letterlijk, maar ook in financieel opzicht. Uw woonlasten vormen een belangrijk deel van uw besteedbaar inkomen. Voorkom dat de financiering van uw woning een bron van zorgen wordt. Benefice helpt de juiste beslissingen te nemen rondom de financiering van uw woning.

 

Onafhankelijk advies

De financiering van een woning kan op verschillende manieren. De meest gebruikelijke is een hypotheek. Maar er zijn ook andere methoden waarmee u uw woning kunt financieren. Van Benefice mag u een objectief en goed gemotiveerd advies verwachten.

 

Wat kan Benefice voor u betekenen?

Bij de financiering van uw woning besteden wij onder andere aandacht aan de volgende onderwerpen:
• Hoe goed bent u in staat om een renteverhoging in de toekomst op te vangen? Wij bespreken met u de relatie tussen de rentevastperiode en de hoogte van de rente.
• U of uw partner kunnen te maken krijgen met werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of zelfs overlijden. Vaak betekenen deze gebeurtenissen dat uw inkomen daalt. Benefice houdt hiermee rekening in zijn advies bij uw financiering.
• Rondom de woningfinanciering spelen tal van fiscale regelingen. Het is belangrijk dat u goed inzicht heeft in de gevolgen die deze fiscale regels met zich meebrengen voor de betaalbaarheid van uw woning in de toekomst.

 

Toegevoegde waarde van Benefice

De financiering van uw woning is één van de grotere financiële beslissingen die u tijdens uw leven zult nemen. Uw besluit heeft grote gevolgen voor uw besteedbare inkomen voor een lange periode. Kleine verschillen per maand kunnen over de volle looptijd van de hypotheek tienduizenden euro’s verschil uitmaken. Wonen zonder financiële zorgen. Dat is wat Benefice voor u wil bereiken.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Mogelijk ook interessant

Waarom Benefice

Nieuws

Auto leasen als ZZP’er

Ben je zzp’er? Ook dan kun je zakelijk een auto leasen. Leasen voor zzp’ers biedt aantrekkelijke  voordelen. Zo rijd je wel een nieuwe auto, maar

Meer lezen»