Administratie

Doen wat je zelf wilt

Bij het uitbesteden van uw administratie werkzaamheden

Als ondernemer wilt u zich concentreren op uw specialiteit, ondernemen. Natuurlijk beseft u ook dat het essentieel is om een goede administratie te voeren, ónze specialiteit.

Zowel de startende ondernemer als bedrijven die reeds langer bestaan vinden het prettig gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening.

Administratie startende ondernemer
Zowel de startende ondernemer als bedrijven die reeds langer bestaan vinden het prettig gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening.
Een startende ondernemer ziet vaak veel op zich afkomen, van het ondernemingsplan tot de inrichting van de administratie. Wanneer er ook nog werknemers in dienst komen dient er een deugdelijke salarisadministratie te worden gevoerd. Wij kunnen u volledig begeleiden en proberen in te spelen op de boekhoudkundige kennis die u bezit. De administratie zal daardoor overzichtelijk voor u zijn, zodat kosten en omzet continu bewaakt kunnen worden.

Contact

Naam(Vereist)

Mogelijk ook interessant

Waarom Benefice

Nieuws

Middelingsregeling IB verdwijnt

 De nieuwe regering gaat de middelingsregeling voor de inkomstenbelasting per 2023 afschaffen: dat gaat de schatkist jaarlijks € 178 miljoen opleveren. In de budgettaire doorrekening

Meer lezen»

Het pensioengat en jaarruimte

Het pensioengat en jaarruimte Veel ondernemers zijn onzeker over hun pensioengat, ook wel pensioentekort genoemd. Wat is een pensioengat en hoe dicht je het tekort?

Meer lezen»