Disclaimer

Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Financieel Adviesburo Benefice aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Financieel Adviesburo Benefice worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Privacy statement

Financieel Adviesburo Benefice respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door Financieel Adviesburo Benefice zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord.

Contact

Naam(Vereist)

Mogelijk ook interessant

Waarom Benefice

Nieuws

Middelingsregeling IB verdwijnt

 De nieuwe regering gaat de middelingsregeling voor de inkomstenbelasting per 2023 afschaffen: dat gaat de schatkist jaarlijks € 178 miljoen opleveren. In de budgettaire doorrekening

Meer lezen»

Het pensioengat en jaarruimte

Het pensioengat en jaarruimte Veel ondernemers zijn onzeker over hun pensioengat, ook wel pensioentekort genoemd. Wat is een pensioengat en hoe dicht je het tekort?

Meer lezen»