Search
Close this search box.

Administratiebureau Maarssen

Administratiebureau Maarssen

Het uitbesteden van uw administratieve werkzaamheden in Maarssen

Als ondernemer  in Maarssen wilt u zich concentreren op uw specialiteit, ondernemen. Natuurlijk beseft u ook dat het essentieel is om een goede administratie te voeren, ónze specialiteit.

Zowel de startende ondernemer als bedrijven in Maarssen die reeds langer bestaan vinden het prettig gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening.

Administratie startende ondernemer
Zowel de startende ondernemer als bedrijven die reeds langer bestaan vinden het prettig gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening.
Een startende ondernemer ziet vaak veel op zich afkomen, van het ondernemingsplan tot de inrichting van de administratie. Wanneer er ook nog werknemers in dienst komen dient er een deugdelijke salarisadministratie te worden gevoerd. Wij kunnen u volledig begeleiden en proberen in te spelen op de boekhoudkundige kennis die u bezit. De administratie zal daardoor overzichtelijk voor u zijn, zodat kosten en omzet continu bewaakt kunnen worden.

Contact

Mogelijk ook interessant

Waarom Benefice

Nieuws

Auto leasen als ZZP’er

Ben je zzp’er? Ook dan kun je zakelijk een auto leasen. Leasen voor zzp’ers biedt aantrekkelijke  voordelen. Zo rijd je wel een nieuwe auto, maar

Meer lezen»