Doen wat je zelf wilt

Bij het uitbesteden van uw administratie werkzaamheden

Als ondernemer wilt u zich concentreren op uw specialiteit, ondernemen. Natuurlijk beseft u ook dat het essentieel is om een goede administratie te voeren, ónze specialiteit.

Zowel de startende ondernemer als bedrijven die reeds langer bestaan vinden het prettig gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening.

Administratie startende ondernemer
Zowel de startende ondernemer als bedrijven die reeds langer bestaan vinden het prettig gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening.
Een startende ondernemer ziet vaak veel op zich afkomen, van het ondernemingsplan tot de inrichting van de administratie. Wanneer er ook nog werknemers in dienst komen dient er een deugdelijke salarisadministratie te worden gevoerd. Wij kunnen u volledig begeleiden en proberen in te spelen op de boekhoudkundige kennis die u bezit. De administratie zal daardoor overzichtelijk voor u zijn, zodat kosten en omzet continu bewaakt kunnen worden.

Administratie gevestigde ondernemingen
De gevestigde ondernemingen vinden het prettig gebruik te kunnen maken van onze experts. Dit kan zowel de volledige verzorging van uw financiële administratie, maar ook een tijdelijke invulling van deeltaken betreffen. Wij denken actief met u mee en komen zonodig met adviezen die u verder kunnen helpen. Zodat u gericht de juiste beslissingen kunt nemen.

Mogelijkheden
Veel ondernemers zien het als een groot voordeel dat wij u ook de mogelijkheid bieden om onze dienstverlening bij u op kantoor te laten verrichten. Daarnaast zien wij ook steeds meer ondernemers die gebruik wensen te maken van de mogelijkheden van het voeren van een online administratie en het digitaal aanleveren van alle stukken, zodat ook daar een aanzienlijke besparing in de kosten plaats kan vinden terwijl er toch gebruik kan worden gemaakt van de kennis die ons kantoor u kan bieden.

Resumerend
Resumerend kunnen wij afhankelijk van hetgeen u zelf wenst te doen, veel administratieve activiteiten voor u uit handen nemen, zoals;
– financiële administratie
– salarisadministratie
– opstellen periodieke rapporten
– diverse fiscale aangiften
– debiteurenbeheer
– facturatie

Van eenvoudige administratieve handelingen tot uitgebreide financiële rapporten.

Op Financieel Adviesburo Benefice kunt u rekenen!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen met Benefice

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.